Enemmistö lähipiirini syntymäpäivistä on kasautunut maaliskuulle - näin ollen myös puikot ovat pysyneet kuumina!

Maaliskuun alussa syntymäpäiviään viettäneelle ystävälleni neuloin lahjaksi baskerin Novitan Teddy-langasta. Malli on sama kuin vuosi sitten itselleni ja mummolleni neulomissani baskereissa. Ohje on nopea ja simppeli, enkä edelleenkään ole siihen kyllästynyt - saatanpa neuloa vielä lisää samanmoisia myssyjä!

  

Maaliskuun lopussa syntymäpäiviään viettää ystäväpariskuntamme muutaman päivän välein. Miespuolinen heistä täyttää tänä vuonna pyöreitä ja mielestäni se on villasukkien paikka - vaikka kesää kohti (kirjaimellisesti!) ollaankin menossa.

Malli: Neulotut sukkaset, Novita Talvi 2008, malli 50, s. 71
Lanka: 7 Veljestä, tummansinistä ja harmaata
Menekki: yksi kerä molempia
Puikot: 4 mm perussukkapuikot

Aloitin miesten sukat jo marraskuussa tarkoituksenani antaa varrettomat villasukat lahjaksi 60 vuotta täyttävälle sedälleni. No, sukat eivät valmistuneet, koska kipsilastan kanssa neulominen oli hankalaa. Alkutalvesta neuloin miesten sukat valmiiksi ja päätin antaa ne puolet setäni vuosista täyttävälle ystäväni miehelle. Sitten päätin vielä neuloa vastaväreillä ystävälleni naisten vastaavat sukat. Nimesin sukat mielessäni YingYang -sukiksi, koska mielestäni ne mainiosti täydentävät toisiaan - kuten ystäväpariskuntamme!