Kevät etenee vauhdilla, pääsiäinenkin on jo vietetty... höh - tuntuu, että en pysy ajan mukana ollenkaan! Pyhinä "taaperoneuleeni" eli kaarrokeneuletakki eteni hyvin - enää puuttuu toinen hiha ja huolittelut. Kuvaa en tästä keskeneräisestä työstä ole tullut ottaneeksi, esittelen sen sitten jonkin ajan kuluttua valmiina.

Pääsiäisen koti-iltoina koeajoin oikein urakalla hiihtolomalla valmistuneita Step-sukkia. Voin todeta, että joko jalat olivat ahkeran saunomisen jäljiltä tavallista pehmeämmät tai sitten aloe vera ja jojobaöljy todella toimivat! Jos oli Step-lanka ihanaa neuloa, niin vielä ihanampaa on käyttää siitä neulottuja sukkia! Hintansa arvoista lankaa siis.

Sitten otsikon röyhelöhuiviin...

1408849.jpg

Moda 1/2008 -lehden ohjeella Aloha Stripes -nauhalangasta virkattu röyhelöhuivi on noin 150cm pitkä ja syntyi autossa kotimatkalla Kainuusta Ouluun. Puolet kerästä jäi jäljelle eli siitä tulee vielä toinen samanmoinen. Tykästyin nopsaan valmistuvaan eloisaan spiraaliin ja nyt koukulla on toisenkin värinen huivi Linie 194 Solo-röyhelölangasta. Saa nähdä pidänkö molemman väriset itse vai annanko lahjaksi... niin tai näin, mukavaa puuhastelua vaihteeksi virkkuukoukun kanssa.

1408869.jpg