Kesää kohti keittiössä tekee mieli keventää ja kaupassakin eniten aikaa kuluu hedelmä- ja vihannesosastolla. Menneellä viikolla kokosin eräänä iltana seuraavanlaisen lautasen päivälliseksi ja siitä riitti mainiosti vielä meille vanhemmille iltapalaksi:

1243765465_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Broileria salaattipastapedillä

Asettele laakealle tarjoiluvadille kerroksittain:

pussi salaattisekoitusta
pilkottua tuorekurkkua
lohkottuja tomaatteja
paloiteltu omena

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta oman maun mukaan. Minä lorautin al denteksi keitettyjen fusillien joukkoon rypsiöljyä ja lisäsin mausteeksi suolaa, valkosipulijauhetta, rouhittua mustapippuria, valkopippuria, pippurista yrttisekoitusta sekä seesaminsiemeniä.

Kypsennä broilerin fileeleikkeet joko uunissa tai pannulla paistaen.

Asettele salaattipedin päälle sekä pasta että viipaloidut broilerinleikkeet.

Lisukkeena maistuu patonki tai joku muu mukavan rapea leipä.