Eilen torstaina postinjakaja oli tuonut paketin oven taakse! Ilahduin haikeana - viimeinen paketti Snyltäni Minjalta. Paketista paljastui sievä tyttö-kortti, vaaleanpunaista ja harmaata lankaa sekä upeat sukat!

2101673.jpg

7 veljestä on mieluista peruslankaa ja harmaan sävyt yhdisteltävissä mihin väreihin vain! Vaaleanpunaisesta langasta syntyy varmasti jotain tyttömäistä.

2101674.jpg

Sny-syksyn kruunasivat nämä sukat, jotka ovat upeat! Kuva ei tee oikeutta sääriosan ja jalkapöydän kauniille palmikkokuviolle. Sukat saivat vielä erityisen merkityksen, kun sain tietää, missä Snyni on ne neulonut. Kiitos Minja, että olet ollut Snyni ja jaksanut raskaan syksyn keskelläkin jatkaa tätä leikkiä ja tehdä vieläpä yllätyksiä itse! Edellisen paketin pipo on muuten erittäin hyvän mallinen ja tyttärellä päivittäisessä käytössä.

2101676.jpg

 Alkusyksystä Snyltä saamani Kool-Aidit värjäsivät langat lopulta upeiksi "tuttifruteiksi" -kuten niitä kutsun. Alunperin suunnittelin neulovani langoista suojapussukan navigaattorilleni, mutta mieheni tokaisi toisen vyyhdin usean illan selvittelyn jälkeen, että ehkä voisit sittenkin neuloa jotain muuta. Navigaattoripussi olisi kuulema aliarvostus hänen kovalle langanselvitystyölleen - ne miehet! Nyt suunnittelen, tekisinkö langoista tytön nukelle vaatteita vai sittenkin tytölle sukat... En tiedä vielä, jää nähtäväksi. Mutta Snyni ansiosta tulin syksyn aikana tutuneeksi lankojen kotivärjäykseenkin. Kiitos Minja kuluneesta syksystä ja kaikista lähettämistäsi paketeista. Kaikkea hyvää ja voimia jatkoon sekä mukavaa joulun odotusta.

Itse olin Sonjan Salainen Neuleystävä ja lähetin hänelle seuraavanlaiset paketit:

1819410.jpg

1914792.jpg

2002274.jpg

2073052.jpg