1773011.jpg

Olohuoneen pintaremonttimme on edistynyt pienen toimeliaan enkelimme mukanaolosta huolimatta! Jätesäkillinen alas revittyä tapettia ja pölypussillinen imuroitua hiontapölyä raivasivat tilaa vaalean maitokahvin ruskealle maalille ja samoin sävyin hillitysti raidoitetulle tapetille. Ensikertalaisina tapetoijina onnistuimme luomaan tasaista jälkeä ilman ärräpäitä ja värivalinnat tuntuvat osuneen kohdalleen. Saimme olohuoneeseemme entisen kliinisen ja kolkon tunnelman sijaan hieman lämpimää rauhallisuutta:

1773018.jpg

Pöydällä puikoilla on ronskin remontoinnin vastapainoksi sulkakuvio -reikäneuletta Sasha Kaganin kirjasta Helppoja neuleita:

1329992.jpg           1773024.jpg

Lanka on alkukesästä hankkimaani käsinvärjättyä saksalaista Trekking hand art -villa-polyamidia. Lanka on sävyiltään herkullisen syksyistä ja puikoilta tippuu aikanaan joko huivi tai huppumyssy - saa nähdä, kumman puoleen kallistun työn edetessä. Tässä vaiheessa voin kuitenkin erittäin hyvin mielin todeta, että nyt vaikuttaa siltä, että olen voittanut pelkoni ja epäluuloni reikäneuleita kohtaan. Uskaltauduin nimittäin kokeilemaan tätä kyseistä mallineuletta aivan omin avuin ja mallitilkun jälkeen uskaltauduin vieläpä neulomaan sitä laajemmassa mittakaavassa!

Niin - ja ne Viron villat:

1773027.jpg

                                                           ...ihanaa syvän tumman punaista. Kaunis kiitos kuriireille!