1309625.jpg

Teen tätä ruokaa aina silloin, kun mieheni on työmatkalla, koska minä tykkään siitä valtavasti ja mieheni ei puolestaan voi sietää sitä. Ainekset tähän kotoiseen pikaruokaan löytyvät kaapistani aina: makaronia, HK:n sinistä, maitoa ja ketsuppia. Mössö on lapsuuteni roskaruokaa, jota tehtiin aina silloin, kun oli kiire tai pikkunälkä.

Näin se syntyy: haluttu määrä makaronia (yhdelle hlölle noin 1,5 dl) keitetään kypsiksi ja vesi kaadetaan pois. Makaronien sekaan kaadetaan vähän maitoa (pari kolme rkl), kunnon loraus ketsuppia ja kuutioidut makkarat. Sitten vaan kuumennellaan koko ajan sekoittaen ja valmista tulee alle 10 minuutissa. Maku paranee ja monipuolistuu, jos sekaan ehtii /haluaa vielä hienontaa keltasipulia ja/tai kuutioida suola-tai maustekurkkua. Yllä olevan annoksen  koristelin kuvausta varten kuivatulla ruohosipulisilpulla.