Viikonloppuna pidetyt Kädentaitomessut olivat kyllä varsinainen satu- ja aarremaailma käsityöharrastajalle! Vaikka myytävänä ja esillä oli paljon taidokkaita valmiita käsitöitä, niin ilokseni messut tarjosivat myös paljon raaka-aineita niitä kaipaavalle. Teinkin messuilla siis enimmäkseen nappi- ja lankakauppoja. Mukaan tarttui muun muassa:

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

1982888.jpg

 Garnstudion Eskimo Print -villalankaa, josta tulee mitä todennäköisimmin myssy

 

 

1982911.jpg

 

Englantilaista Freedom Spirit -villalankaa koti- ja unisukkasiin

 

Molemmat edellä mainitut langat ovat pehmeän löyhästi kehrättyjä, joten ne luultavasti hieman huovuttuvat käytössä. Ihastuin langoissa erityisesti niiden tekstuuriin ja syksyisen pehmeisiin värisävyihin. 

 

 

1982922.jpg

 Effetto -sekoitelankaa, joka muuntautuu pikkujoulu-, joulu- ja uudenvuoden ajan sesonkihuiviksi

 

 

1982932.jpg

 

Upeita keraamisia ja puisia nappeja, joille ei vielä ole tarkkoja käyttökohteita tiedossa

 

 

1982929.jpg

 

Puiset kassinkahvat ja pieni

miniatyyrituohikori, jota en yksinkertaisesti voinut vastustaa - etenkin, kun sen kuulema on tehnyt eräs 91-vuotias pappa Itä-Suomesta.

 

Rentouttavan ja inspiroivan messuviikonlopun jälkeen pää pursuaa toteutussuunnitelmia ja -ideoita, mutta päivistä puuttuu tunteja! Aloitin massiivisimmasta messuhankinnastani eli puuvillaisista matonkuteista,

joita työstän paksuilla <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />10 mm puikoilla…

 

1982935.jpg