Ylimääräiset käsiparit lapsenhoitoapuna mahdollistivat pääsiäisenpyhinä pitkästä aikaa kokkaamisen pidemmän kaavan mukaan. Alkupaloiksi tein ihka ensimmäistä kertaa elämässäni sushia (suomalaisittain) sekä kuorrutin kananmunanpuolikkaita smetanalla ja muikunmädillä:

Molemmat alkupalat maistuivat, mutta erityisesti sushit yllättivät positiivisesti. Ohje oli monivaiheinen ja konstikkaan kuuloinen, mutta loppujen lopuksi tosi simppeli!

Teimme keittiössä sushin lisäksi muitakin kokeiluja. Tyttäremme sai aamupalalla ihmetellä keltaisia ja vihreitä kananmunia, jotka äitini teki keittämällä munat normaaliin tapaan, mutta elintarvikevärillä värjätyssä keitinvedessä:

Rakastan valkosuklaata, joten sitä löytyi molemmista pääsiäisen aikana tekemistäni jälkiruoista, uuniherkusta ja rahkatortusta :

Juhlan jälkeen maistuvat taas arkisemmat pöperöt :)